Pretraga

Na Danu Sveučilišta u Splitu najboljim studentima dodijeljene Rektorove nagrade

A- A+

Najboljim splitskim studentima dodijeljena su priznanja za postignuća u prošloj akademskoj godini. Rektor Šimun Anđelinović nagradio ih je za izvrsnost, znanstvene ili umjetničke radove, a uručio je i dvije Posebne rektorove nagrade.

U sklopu Dana Sveučilišta u Splitu najboljim studentima uručene su Rektorove nagrade za uspjehe u prošloj akademskoj godini.

Njih 36 dobili su priznanje za izvrsnost i za najbolje radove, a Posebna rektorova nagrada pripala je Mirjani Milić s Kineziološkog fakulteta i Mariji Ljubičić sa Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija. Popis svih dobitnika možete pronaći na dnu našeg članka.

Izdvojeni članak

Poznati su dobitnici Rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu

U sklopu proslave Dana Sveučilišta u Splitu predsjednik Rektorskog zbora Pero Lučin i rektor splitskog Sveučilišta Šimun Anđelinović te brojni sudionici Programa postakademskog zapošljavanja sklopili su Sporazum o suradnji, koji je dan prije potpisao i rektor zagrebačkog Sveučilišta Damir Boras.

Osim toga, dodijeljena su i priznanja pobjednicima literarnog natječaja ‘Evo me svijete na raskršću tvome i mome’. Prvu nagradu osvojio je Ante Andabak iz Prve gimnazije Split. Drugu nagradu zaslužila je Jelena Lučić iz Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca Vinkovci, a treću Ivor Kruljac iz Prirodoslovne škole Vladimira Preloga Zagreb.