Pretraga

Nakon Medicinskog, prioritetno se cijepe studenti još jednog zagrebačkog faksa

A- A+

Studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu cijepljeni su kao prioritetna skupina, budući da većina njih ima praktičnu nastavu u ustanovama zdravstvene skrbi te je u izravnom doticaju s pacijentima. Iz Istog će se razloga prioritetno cijepiti i studenti Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu (ZVU). Ta visokoškolska ustanova pozvala je studente da obave online prijavu.

Foto: Unsplash

Zdravstveno veleučilište (ZVU) i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, organizirali su cijepljenje studenata Zdravstvenog veleučilišta. Ono će se provoditi na samom Veleučilištu, a kako kažu sa ZVU-a, termini će biti objavljeni nakon što se obrade sve prijave studenata. Studenti će se cijepiti cjepivom kojeg će u tom trenutku biti na raspolaganju.

S Veleučilišta pozivaju studente da se u roku od 24 sata od objave ovog poziva, za cijepljenje prijave putem sustava e-student, a upute se nalaze ovdje.

Sa Zdravstvenog veleučilišta poručuju da se na cijepljenje se ne prijavljuju studenti koji su u izolaciji ili samoizolaciji,
zatim studenti koji su preboljeli COVID-19 u proteklih 60 dana ili imaju post -COVID-19 sindrom, kao ni studenti koji su se cijepili s nekim drugim cjepivom protiv COVID-19.

– Molimo sve studente koji su cijepljeni da nam obavijest o navedenom uz sliku potvrde o primljenom cjepivu čim prije dostave na e-mail [email protected], a kako bismo uspostavili registar cijepljenih studenata Zdravstvenog veleučilišta, poručuju s Veleučilišta.