Pretraga

Jeste li je vidjeli? Nestala studentica Nina Perić, obitelj moli za pomoć

A- A+

Studentica Farmacije u Zagrebu Nina Perić (26) posljednji je kontakt s obitelji imala u četvrtak. Od tada joj se gubi svaki trag. Policija i obitelj krenuli su u potragu za njom te mole za pomoć građane koji imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u potrazi.

nina perić

Foto: nestali.gov.hr/facebook

Policijska uprava Zagrebačka informaciju o nestanku studentice Nine Perić (26) proslijedila je svim policijskim postajama u Hrvatskoj. Traži ju i obitelj. Prema njihovim riječima, posljednji kontakt s Ninom imali su u četvrtak navečer, nakon čega joj se gubi svaki trag. Mobitel joj je zadnji puta lociran u Međimurju u petak ujutro.

Prema opisu u evidenciji nestalih, Nina je rođena 1994., visoka je 170 cm, te nosi cipele broj 40. Ima smeđu kosu i tamnoplave oči te je jače tjelesne građe. U trenutku nestanka nosila je crnu dulju jaknu s kapuljačom na kojoj su rubovi od krzna, bila je odjevena u crno, te nosi crni kožni ruksak i bordo cipele Martens.

U slučaju da posjedujete informacije koje bi mogle pomoći u potrazi obavijestite najbližu policijsku postaju ili javite na 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].