Pretraga

Nova razina pijanstva – student konstruirao avion, a ničeg se ne sjeća

A- A+

Poznato je da su ljudi skloni raditi čudne stvari kada su pijani, no jedan se američki student posebno iskazao i doveo pijane ludosti na potpuno novu razinu kada je došao kući nakon burne pijane noći i konstruirao cijeli avion, a cijele se stvari ujutro nije ni sjećao.

Screenshot Twitter

Izdvojeni članak

Devetnaestogodišnjak iz Solina kreirao pametne LED stolice

Mark, student strojarstva na Michigan Tech Universityju, uspio je potpuno pijan konstruirati čitav zrakoplov. Cijele se stvari Mark ne sjeća, a tijek događaja zabilježio je njegov cimer, Keith Fraley, koji je cijeli događaj popratio, prenosi unilad.co.uk.

Keith je na svome Twitter profilu objavio fotografiju nacrta koje je njegov cimer Mark izradio u potpuno pijanom stanju, čega se ujutro nije sjećao. Fotografija je ubrzo postala viralna, ali je Mark odlučio sakriti svoj identitet kako ne bi ugrozio buduću karijeru. Prema Keithovom svjedočanstvu, Mark se vratio kući nakon što je popio veću količinu miješanih pića s vodkom i rumom.

Sjeo za svoj radni stol i osmislio brzi avion koji se može kretati i po vodič. Iako se ujutro ničega nije sjećao, kada je trijezan proučio nacrte, shvatio je da bi njegov izum zaista mogao i funkcionirati i time posramio sve ‘obične’ pijanice.