Pretraga

Na letu za Zadar mladić (18) putnicima priredio neslanu šalu: Zbog svega završio na sudu i crnoj listi

A- A+

Nizozemska aviokompanija Transavia, stavila je na crnu listu 18-godišnjaka koji je na letu za Zadar putnicima slao fotografije srušenih zrakoplova te ih tako uznemirio. Mladić je završio na sudu te je rekao da nije imao loše namjere, već se samo htio našaliti s putnicima.

Foto: Unsplash

Jedan se 18-godišnjak s crnim smislom za humor odlučio našaliti na letu iz Rotterdama za Zadar, zbog čega je dobio petogodišnju zabranu letenja nizozemskom aviokompanijom Transavia.

Mladić je, naime, putem AirDropa poslao putnicima fotografije srušenih zrakoplova te ih tako uznemirio. Fotografije su pristigle i do kabinskog osoblja, pa je polijetanje odgođeno, a u zrakoplov je pozvana policija.

Izdvojeni članak

Tinejdžer koji je pratio letove Elona Muska, sada objavljuje kretanje zrakoplova ruskih oligarha

Kako doznaje Croatian Aviation, posada je zatražila da osoba koja je poslala fotografiju ustane i izađe iz zrakoplova, no 18-godišnjak je – mudro šutio. Ipak, nakon što je kapetan rekao da zrakoplov neće poletjeti dok se ne pronađe krivac, šaljivi se mladić ustao i otišao s policijom.

Nedugo nakon toga doveden je pred sud, gdje je rekao da nije imao loše namjere, već se samo htio našaliti s putnicima. No, iako je to prema njegovim riječima bila šala, glasnogovornik aviokompanije Transavia rekao je da su te fotografije bile protumačene kao moguća prijetnja bombom.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap