Pretraga

Novi uradak Nezavisnih intelektualaca koji će vas nasmijati do suza

A- A+

Nezavisni intelektualci jučer su objavili svoj treći uradak koji je u 24 sata skupio preko 35 tisuća pogleda na YouTubeu. Naime, radi se o skupini hercegovačkih studenata koji su postali poznati po sinkronizacijama emisija Nulte točke i Plus Hrvatske. U novom videu ponovno su glavni akteri Ivo Kabanac, Rols Rojs i Fino Nastupić, stoga pogledajte što ovaj neponovljivi trojac ima za reći na temu ‘Žene i sve ostalo’.

Skupina hercegovačkih studenata ponovno je bila vrijedna te su jučer objavili novi video koji nasmijava brojne korisnike YouTubea i društvenih mreža. Naime, takozvani Nezavisni intelektualci ponovno su posudili glasove Ninu Raspudiću (Fino Nastupić), Ivi Bancu (Ivo Kabanac) i Ljubi Ćesiću Rojsu (Rols Rojs), a ovaj put su razglabali o temi ‘Žene i sve ostalo’.

Izdvojeni članak

Video: Hercegovački studenti oduševljavaju urnebesnim sinkronizacijama

Motrišća uvaženih gostiju sadržavala su priče ženama, gonjanju, zavođenju te kako je to bilo nekada, a kako danas izgleda. – Žena je kao bokal vina. Ako ga ti ne popiješ, popije ga netko drugi ili će se prosuti, započeo je Fino Nastupić sa svojom definicijom žene.

Rols Rojs kao samoprozvani Casanova morao je opravdati svoje zavodničke sposobnosti, zbog čega se Nastupić zapalio jer smatra da je lako sve u praksi, no da isto treba dokazati u teoriji. Upravo zbog toga je Rojs otkrio svoju strategiju i taktiku te kako je oblićao oko jedne Anice i bos u Međugorje išao, no nije urodilo plodom.

– Prije su kod nas cure do 23 godine pjevale 17 mi je godina još se nisam ljubila, a sad u 14. prvi poljubac davno zaboravljen, požalio se Casanova ističući kako je jedna cura otišla na more i koliko su joj noge bile u zraku po tabanima izgorila.

Pogledajte video i provjerite što vrsni stručnjaci govore o zavođenju nekad i danas.