Pretraga

[VIDEO] Nezavisni intelektualci napravili urnebesnu sinkronizaciju s temom… Eura naravno!

A- A+

Skupina hercegovačkih studenata, okupljenih pod nazivom Nezavisni intelektualci nakon, kako sami vele ‘uobičajeno dugog izbivanja’, ponovno su objavili zabavnu video sinkronizaciju sa stalnim gostima Ivom Kabancom, Finom Nastupićem te Rols Rojsom. Na mjestu voditelja dogodila se smjena pa je Branu, zamijenio Bembo. Tema je u ovo doba neizbježna, Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Screenshot: YouTube

Već tri i pol godine postoji skupina Nezavisni intelektualci, koju čini nekoliko studenata iz Hercegovine, a koja pravi urnebesne sinkronizacije s ljudima iz svoga kraja te simpatičnim pridruženim članovima.

Izdvojeni članak

Novi uradak Nezavisnih intelektualaca koji će vas nasmijati do suza

Ovoga puta, Nezavisni intelektualci su se također odlučili posvetiti čemu drugome nego Euru u Francuskoj.

U glavnim ulogama su kao i uvijek nezamjenjivi Ivo Kabanac (Ivo Banac), Fino Nastupić (Nino Raspudić) te Rols Rojs (Ljubo Česić Rojs).

No, kao što smo prethodno napomenuli, na voditeljskom mjestu se dogodila smjena pa je Branu (Branimir Bilić), zamijenio Bembo (Domagoj Novokmet).

Vama koji prvi put čujete za Nezavisne intelektualce, toplo preporučujemo gledanje video klipa, dok oni koji dulje prate rad ovih studenata, ne sumnjamo da će to svakako rado učiniti.

U nepuna tri dana video uradak naslova ‘Neka mi Bembo ne da lagat (ženama zabranjeno gledanje) skupio je gotovo 20 tisuća pogleda na YouTubeu.

Tko za koga navija, tko su favoriti, kako je Role održao motivacijski govor Vatrenima otkrijte sami, a na u drugom dijelu uratka čeka vas i iznenađenje!