Pretraga

Video: Hercegovački studenti oduševljavaju urnebesnim sinkronizacijama

A- A+

Šaljivi hercegovački studenti nazvani Nezavisni intelektualci napravili su sinkronizacije koje su oduševile razne uzraste. Naime u prvom sinkroniziranom videu emisije Plus Hrvatske bavili su se problematikom Hercegovačkih noći, dok u drugom videu Nulte točke Rols Rojs, Ivo Kabanac i Fino Nastupić razglabaju o blagdanima i svetkovinama.

Nezavisni intelektualci su skupina hercegovačkih studenata koji su svojim humorističnim sinkronizacijama zabavili i do suza nasmijali razne uzraste.

Izdvojeni članak

Studenti dobili otkaz zbog parodije na Gangnam style

Naime, u prvom uratku pozabavili su se emisijom Plus Hrvatske u kojoj su Iva Kabanac, Fino Nastupić i Rols Rojs raspravljali o problematici Hercegovačkih noći.

Uz zanimljive komentare gostujućih, svoj stav o zabavljačima na zavičajnim tulumima Hercegovaca iznijeli su i saborski zastupnici. Prema Rojsu najveći problem je u neslaganju s činjenicom da bi na Hercegovačkoj noći u The Bestu ili Roku i Akademiji trebali svirati i pjevati Bare ili Let 3, a ne dobri stari Mate Bulić.

Humorističnu sinkronizaciju pogledalo je preko 70 tisuća korisnika, no domišljati studenti nisu na tome stali.

– Jesi li plakala? Jesam kako znaš? Mokri ti brkovi, samo je jedna od upečatljivijih izjava koje su smislili šaljivi Hercegovci. U drugom videu su sinkronizirali emisiju Nulta točka, a gosti su razglabali o blagdanima i svetkovinama te o problematici neradnih dana.