Pretraga

Nezavisni intelektualci snimili novi uradak ‘Roloput’ u kojemu spašavaju dušu Rolsa Rojsa

A- A+

Skupina hercegovačkih studenata pod nazivom Nezavisni intelektualci objavila je novi uradak s glavnim junacima Finom Nastupićem, Ivom Kabancem i Rolsom Rojsom koji je ponovno nasmijao tisuće korisnika društevnih mreža i YouTubea. Pogledajte kojom su se problematikom bavili u videu ‘Roloput’.

Foto: Screenshot YouTube

Nezavisni intelektualci iza sebe imaju nekoliko video uradaka kojima su privukli veliki broj fanova među studentskom populacijom, a objavom novog videa dokazali su da smisao za humor još uvijek nisu izgubili.

Izdvojeni članak

Novi uradak Nezavisnih intelektualaca koji će vas nasmijati do suza

Skupina hercegovačkih studenata zaslužna je što su se tisuće upoznale s Ninom Raspudićem (Finom Nastupićem), Ivom Bancem (Ivom Kabancem) i Ljubom Ćesićem Rojsom (Rolsom Rojsom).

Mnogima omiljeni intelektualci jučer su objavili svoj četvrti uradak ‘Roloput‘ s istim protagonistima, no ovaj put su se bavili ozbiljnijom tematikom. Nastupić i Kabanac pokušavaju izvući svog prijatelja Rojsa koji je prešao na mračnu stranu – psuje Boga, drogira se i samo obilazi kafane.

Nakon njihove intervencije, Rojs se vrati na pravi put, no provjerite koliko je ekipa uložila truda i napora u ‘spas njegove duše’.