Pretraga

Nezavisni intelektualci izbacili novi urnebesno smiješan video ‘Bukača nema telefon’

A- A+

Nezavisni intelektualci svojim sinkronizacijama nasmijavaju tisuće korisnika interneta diljem regije, a nedavno su objavili novi uradak ‘Bukača nema telefon’. Iza intelektualaca kriju se hercegovački studenti koji su se i ovaj put poigrali omiljenim trojcem protagonista – Finom Nastupićem, Rolsom Rojsom te Ivom Kabancem. Ne sumnjamo da će i nova snimka postati pravi hit.

Nekoliko hercegovačkih studenata u posljednjih par mjeseci odlučilo je svoj smisao za humor pretočiti u šaljive sinkronizacije koje oduševljavaju sve željne smijeha.

Izdvojeni članak

Novi uradak Nezavisnih intelektualaca koji će vas nasmijati do suza

Nezavisni intelektualci postali su poznati po nekoliko videa u kojima ‘posuđuju’ glas Ninu Raspudiću, Ljubi Ćesiću Rojsu te Ivi Bancu, a nedavno su izbacili novi uradak pod nazivom ‘Bukača nema telefon’.

Vjerojatno ne postoji mlada osoba iz Hrvatske ili susjedne BiH koja nije čula za Nezavisne intelektualce ili se nasmijala ‘forama’ koje pod njihovom palicom izgovaraju Nastupić, Kabanac i Rols Rojs.

Svakako preporučujemo da izdvojite nešto više od osam minuta slobodnog vremena i kvalitetno se nasmijte zadnjem proizvodu humorističnih hercegovačkih studenata. Doznat ćete čega se Rojs najviše boji, zašto Banac nije htio oženiti njegovu rodicu Anđelku kao i zašto je Raspudić plašio ljude i samog sebe u mladim danima.