Pretraga

Objavljeni dobitnici državne stipendije za sportaše: Evo tko je dobio sredstva za školarinu

A- A+

Ministarstvo turizma i sporta donijelo je Odluku o dodijeli stipendija za školarinu u 2023. godini. Stipendirati će školarine za 153 bivša i sadašnja vrhunska sportaša u ukupnom iznosu od 214.289,48 eura.

novac_euro

Ilustracija: Unsplash

Na temelju provedenog Natječaja za dodjelu stipendije za školarinu u 2023. godini bivšim i sadašnjim vrhunskim sportašima od 29. rujna ove godine, Ministarstvo turizma i sporta donijelo je Odluku o dodjeli stipendija za školarinu u 2023. godini temeljem koje će se stipendirati školarine za 153 sportaša u ukupnom iznosu od 214.289,48 eura.

– Skrb o vrhunskim sportašima proteže se na nekoliko područja koja su izrazito važna za karijeru sportaša, a posebice za razdoblje nakon završetka sportske karijere. Jedan od načina je stipendiranje školarina za vrijeme i po završetku sportske karijere na visokim učilištima u svim zvanjima ili pohađanje programa obrazovanja i usavršavanja odraslih za stjecanje stručnih kvalifikacija za rad u sportu, objašnjavaju iz Ministarstva.

Odluka o dodjeli stipendija za školarinu u 2023. godini bivšim i sadašnjim vrhunskim sportašima dostupna je na ovoj poveznici, a u nastavku prilažemo i dokument u kojem možete vidjeti tko je sve dobio stipendiju (ako vam se dokument ne želi učitati, osvježite stranicu).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab