Pretraga

Pažnja, studenti: Zatvara se još jedna poslovnica student servisa i to na skoro mjesec dana

A- A+

Na Facebooku Studentskog centra u Zagrebu osvanula je obavijest da poslovnica Student servisa u Velikoj Gorici prestaje s radom od 31. srpnja pa do 25. kolovoza. Studenti će po sve potrebne informacije i usluge morati ići u zgradu SC-a na Savskoj ili će to obaviti putem telefonskog poziva i e-maila.

student servis

Studentski centar u Zagrebu | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Studentski centar u Zagrebu objavio je na svojoj Facebook stranici kako njihova poslovnica Student servisa u Velikoj Gorici neće raditi od ponedjeljka, 31. srpnja pa do 25. kolovoza 2023. godine. Studenti će za informacije i usluge morati ići u zgradu SC-a na Savskoj ili ih zatražiti putem telefona i maila.

– Za sve informacije i usluge studenti se mogu javiti putem e-mail adrese: [email protected], telefona: 01/4593-658, 4593-666 ili osobnim dolaskom u Student servis, Savska cesta 25, Zagreb, stoji u objavi.

Podsjetimo da je Studentski centar u Zagrebu nedavno objavio i kako njihov šalter Student servisa u prizemlju 10. paviljona Studentskog doma ‘Stjepan Radić’, ide na ‘godišnji’ do početka rujna. Isto se dogodilo i sa šalterom u Studentskom domu ‘Cvjetno’. Inače, Student servis u zgradi SC-a na Savskoj radi normalno svakim radnim danom od 7:30 do 15:30.