Pretraga

Pogledajte kakav prosjek ocjena imaju studenti pojedinih fakseva koji su se prijavljivali za domove u Splitu

A- A+

Jedna od stavki koje se boduju prilikom natječaja u domovima, prema Pravilniku Ministarstva obrazovanja, prosjek je ocjena. Studentski centar u Splitu objavio je prosječne ocjene sudionika natječaja za smještaj u 2020./2021.

Foto: Facebook; Umjetnička akademija u Splitu

Studentski centar u Splitu objavio je ovih dana konačne rezultate natječaja za studentske domove. Baš kao i zagrebački, i Ssplitski SC nakon provedenog natječaja objavio je prosjeke ocjena studenata koji su sudjelovali u natječaju, po fakultetima.

Izdvojeni članak

Lista po fakultetima: Pogledajte kakve su prosjeke ocjena imali sudionici natječaja za domove u Zagrebu

Kako stoji u Pravilniku za ostvarivanje prava na smještaj u domovima, bodovi temeljem prosjeka dobivaju se tako da se izračunati osobni prosjek studenta na tri decimale podijeli s izračunatim prosjekom na tri decimale svih osobnih prosjeka studenata na istoj razini studija s istoga visokog učilišta iz natječaja.

Dobivena brojka zatim se množi s 1.000. Broj bodova temeljem prosjeka može se umanjiti ovisno o broju ostvarenih ECTS-a: za 10 % ako je student u prethodnim godinama ostvario u prosjeku od 49,01 do 54 ECTS boda, za 20 % ako je prosječno ostvario od 44,01 do 49 ECTS bodova, te za 30 % ako je prosječno ostvario od 40 do 44 ECTS boda.

Prosječna ocjena sudionika u natječaju SC-a u Splitu bila je ove godine 3,53, a prosjeke po fakultetima možete vidjeti u tablici u nastavku. U prvom stupcu nalazi se naziv fakulteta, zatim prosjek ocjena brucoša, zatim prosjeci ocjena studenata preddiplomskih i integriranih studija, dok su zadnja dva stupca prosjeci ocjena studenata diplomskih studija. Napomena: ako vam lista u nastavku nije vidljiva, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [156.02 KB]