Pretraga

I posljednje veliko sveučilište objavilo upisne kvote: Doznajte koliko je mjesta na svim fakultetima u Splitu

A- A+

Sveučilište u Splitu danas je objavilo kvote i uvjete upisa na studijske programe u akademskoj godini 2018./2019. Već tradicionalno po broju upisnih mjesta prednjači Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB), koji će upisati 540 redovnih studenata. Odmah nakon slijedi Ekonomski s 390 redovnih mjesta i Filozofski fakultet s 255. Cijelu listu s upisnim kvotama i pojedinačnim uvjetima pogledajte u nastavku teksta.

Foto: Duje Kovačević, srednja.hr

Sveučilište u Splitu, sukladno odluci Senata od 29. ožujka raspisalo je natječaj za upis studenata u prvu godinu preddiplomskog sveučilišnog, integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog te preddiplomskog stručnog studija u akademskoj godini 2018./2019.

FESB najviše upisnih mjesta, slijede Ekonomija i Filozofski

Skoro već tradicionalno, splitski Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje nudi najvišu upisnu kvotu za redovne studente. U sljedećoj će akademskoj godini tako upisati ukupno 540 studenata. Odmah nakon FESB-a slijedi Ekonomski fakultet s 390 za redove i 50 mjesta za izvanredne studente, a potom i Filozofski fakultet koji je otvorio ukupno 255 redovnih mjesta za buduće studente.

Upisne kvote za svaki pojedinačni studijski smjer i fakultet Sveučilišta u Splitu, kao i uvjete upisa, možete pogledati u dokumentu ispod.

[scribd id=378932092 key=key-SL3WF8cFMvsrHnOyNlff mode=scroll]