Pretraga

Poznata imena najboljih studenata koji dobivaju 8.000 kuna: Objavljeni rezultati natječaja za stipendije Sveučilišta u Rijeci

A- A+

Temeljem natječaja raspisanog početkom siječnja, Sveučilište u Rijeci objavilo je listu ovogodišnjih dobitnika stipendije za izvrsnost. Kako je i navedeno u natječaju, stipendiju je dobilo sto studenata, a njen godišnji iznos je 8.000 kuna.

Foto: Srednja.hr

Na natječaj za stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci mogli su se prijaviti studenti državljani RH/EU i državljani trećih zemalja kojima je izdano rješenje o stalnom boravku u RH i u 2019./2020. te imaju status redovitog studenta preddiplomskog ili diplomskog ili integriranog (preddiplomskog i diplomskog) sveučilišnog studija ili preddiplomskog stručnog ili specijalističkog diplomskog stručnog studija Sveučilišta u Rijeci ili njegovih sastavnica.

Izdvojeni članak
stipendije

Studenti slabijeg socio-ekonomskog statusa imaju pravo na stipendiju od 7.500 kuna: Raspisan natječaj Sveučilišta Sjever

Rezultati su objavljeni ovih dana, a stipendiju je dobilo sto studenata. Iznos stipendije je 800,00 kn mjesečno, a dodjeljuje se za razdoblje od 1. listopada 2019. do 31. srpnja 2020. godine.

– Pozivaju se kandidati koji se na Privremenoj rang-listi nalaze iznad crte, a u međuvremenu su ostvarili pravo na drugu stipendiju ili iz drugog razloga odustaju od stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci, da obvezno do 22. veljače 2020. godine obavijeste Centar za studije putem e-adrese: [email protected] o odustanku od stipendije, što se smatra povlačenje prijave na natječaj i više se neće smatrati kandidatima. Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku od 8 (osam) dana od objave privremene rang-liste na mrežnim stranicama Sveučilišta odnosno do uključivo 25. veljače 2020. godine poslati elektroničkim putem pisani prigovor Evaluacijskom odboru na adresu: [email protected]. U obzir će se uzimati samo pravovremeni i vlastoručno potpisani prigovori poslani u PDF obliku. Odluka Evaluacijskog odbora u odgovoru na prigovor je konačna, priopćili su sa Sveučilišta u Rijeci.

Listu dobitnika, kao i onih koji nisu ostvarili pravo možete vidjeti u nastavku, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [622.79 KB]