Pretraga

Pozor, studenti: Sveučilište u Zagrebu otvorilo je natječaj za Erasmus razmjenu

A- A+

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2020./2021. Rok za prijavu je 21. veljače u 12 sati.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Na natječaj za mobilnost studenata u okviru Erasmus+ programa prijavljuju se studenti koji razmjenu žele ostvariti u razdoblju od 1. lipnja 2020. do 30. rujna 2021. Razmjena može trajati najmanje 3 mjeseca, a najviše 12 mjeseci.

Izdvojeni članak
sveučilište u splitu

Sveučilište u Splitu LGBT osobama nudilo dodatnih 200 eura za Erasmus, a onda se ipak predomislilo

Rok za prijavu je 21. veljače, 2020. (12:00 sati, online i papirnato), a detalje o postupku prijave i dokumentaciji koja je potrebna možete pronaći u tekstu natječaja koji se nalazi na dnu ovog teksta. Privitke koji su potrebni uz natječaj možete pronaći ovdje.

Mogu se prijaviti svi redovni studenti koji studiraju na Sveučilištu u Zagrebu, a izvanredni studenti mogu se prijaviti na Natječaj i ostvariti mobilnost uz uvjet da za vrijeme trajanja mobilnosti pohađaju redovni studij u punom vremenu na inozemnom sveučilištu.

Na Erasmus se ne može ići na 1. godini preddiplomskog studija (studenti preddiplomskih studija moraju u trenutku odlaska na mobilnost biti upisani najmanje u drugu godinu preddiplomskoga studija) te u zimskom semestru 1. godine diplomskog studija (ili ljetnom semestru ako se diplomski može upisati tek u ljetnom semestru, npr. Arhitektonski fakultet). Isto tako, u slučaju da student prijavi odlazak na mobilnost za diplomsku razinu studija za ljetni semestar, ako ne završi preddiplomski studij i ne upiše diplomski studij, ne može otići na mobilnost. Ako je u rezultatima natječaja student odabran za preddiplomsku razinu, a u međuvremenu je upisao diplomski studij, ne može otići na mobilnost.

Student ispunjava i šalje samo jednu online prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri različita izbora inozemnih sveučilišta na koje želi ići. Matični fakultet ili akademija će studenta rangirati na samo jedan od odabranih izbora (iznimka Muzička Akademija, rang lista s 3 izbora). U slučaju višestrukih online prijava, sve će se prijave automatski smatrati odbijenima.

*Ako vam se dokument ne prikazuje pravilno, osvježite stranicu. Tekst natječaja ažuriran je 5. veljače, 2020.*

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [437.33 KB]

Dopuna teksta, 6. veljače, 2020.

Ažuriran je dokument natječaja, a novosti o povećanim iznosima stipendija i Erasmusu nakon Brexita možete pronaći ovdje.