Pretraga

Pripazite ako posuđujete knjige: Veliki studentski centar premjestio je lokaciju svoje knjižnice

A- A+

Akademska godina u punom je jeku, a na nekim fakultetima već su krenuli prvi kolokviji ili bar pisanje seminarskih radova. Za to bit će vam potrebna literatura koju ćete najprije pronaći u knjižnicama. Studentski centar u Zagrebu studentima također nudi raznu literaturu u svojoj knjižnici koja se odsada nalazi na novoj lokaciji.

knjiznica ilustracija

Ilustracija: Pixabay

Ako knjige posuđujete u knjižnici Studentskog centra u Zagrebu, to ćete odsada moći činiti na drugoj lokaciji. Studentski centar u Zagrebu objavio je kako je preselio svoju knjižnicu na novu lokaciju, u Studentski dom Cvjetno naselje, Odranska 8. Knjižnica se dosad nalazila u prostorima SC-a u Savskoj 25.

– Samim time približili smo dostupnost knjižnog fonda upravo tamo gdje se studeni i nalaze – u samim studentskim domovima, poručili su iz SC-a.

Izdvojeni članak
knjiznica ilustracija

Djeca i mladi najbrojniji su članovi knjižnica, osim školskih posjećuju i narodne knjižnice

Radno vrijeme knjižnice od ponedjeljka do četvrtka je od osam do 15 sati, a petkom od osam do 14 sati. Pauza je od 10,30 do 11 sati.

Knjižnica u Studentskom domu Cvjetno naselje nalazi se u sklopu učionice 4. paviljona, pa su iz SC-a pozvali studente da koriste i samu učionicu kada dolaze u knjižnicu. Kao što smo ranije pisali, od ožujka ove godine Studentski dom Cvjetno naselje ima knjižnicu koja je smanjila kapacitet učionice za 30 posto. Osim ove knjižnice, studentima je na raspolaganju i knjižnica u Studentskom domu Stjepan Radić u 6. paviljonu, no ona sadržava nešto manji fundus knjiga.