Pretraga

Sada i to znamo: Zagrebački SC omaškom otkrio tko će biti gost iznenađenja na Radićevim danima

A- A+

Gost iznenađenja na ovogodišnjim Radićevim danima je Vojko V. Objavili su to jučer u Instagram priči iz zagrebačkog SC-a, a priča je potom izbrisana. Kako je vidljivo na vizualu koji su objavili, Vojko V će studente zabavljati u subotu od 22 do 23:30 sati.

Radićevi dani 2023

Radićevi dani 2023. | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Tko će biti glazbeni gost iznenađenja na ovogodišnjim Radićevim danima trebala je otkriti Maja Šuput koja u studentskom domu Stjepan Radić nastupa u petak. No, zagrebački SC jučer je nakratko u Instagram priči objavio vizual koji pokazuje da je gost iznenađenja Vojko V. On će studente zabavljati u subotu od 22 do 23:30 sati. Vojko V također je nedavno objavio fotografiju na Instagramu gdje je stajalo da će nastupati na Radićevim danima, no i ta je objava izbrisana.

Radićevi dani trajat će od četvrtka do subote. U glazbenom programu u četvrtak studente od 14 do 23 sata očekuju DJ Džoke, DJ Maya i DJ Tea, Disco KSET i Apollo band. U petak studente će od 23 sata navečer do jedan sat ujutro zabavljati Maja Šuput. Uz nju u petak nastupa i bend Šesti paviljon od 21 do 23 sata, dok će DJ-evi na Savi biti od 13 sati do tri ujutro. U subotu pak nastupa gost iznenađenja, odnosno Vojko V, a DJ će na Savi biti od 12 popodne do tri sata ujutro.

vojko v

Priča zagrebačkog SC-a i objava Vojka V na Instagramu | screenshot: Instagram

Uz glazbeni program studenti će se natjecati u sportskim igrama, od šaha, povlačenja užeta, kamena s ramena do skakanja u vrećama, nogometa, gemišt ponga i veselog vrtuljka. Na događaj mogu ući studenti iz cijele Hrvatske, uz predočenje iksice na ulazima u studentski dom. Kako su Radićevi dani izgledali prošle godine, možete vidjeti ovdje.