Pretraga

Student servis nudi novu uslugu, pomažu studentima da se u potpunosti digitaliziraju

A- A+

U Student servisu u Varaždinu postavljen je mobilni kiosk za aktivaciju e-Osobne iskaznice. Svi zainteresirani mogu danas i sutra aktivirati svoje iskaznice uz pomoć djelatnika AKD-a i PU varaždinske, a do kraja listopada to mogu učiniti u potpunosti samostalno.

Dobra vijest stiže za one koji studiraju u Varaždinu, a koji još nemaju e-Osobnu. Naime, Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD),ovoga je tjedna postavila mobilni kiosk za aktivaciju e-Osobne u tamošnjem Student servisu.

Studentski centar u Varaždinu objavio je na svojoj Facebook stranici da svi zainteresirani danas i sutra mogu aktivirati svoje e-Osobne iskaznice uz pomoć djelatnika AKD-a i PU varaždinske, a do kraja listopada i samostalno na mobilnom kiosku u Student servisu.

Izdvojeni članak

Prelazak granica bez čekanja: Stiže digitalna putovnica, a možete biti prvi koji će je testirati

– Za postupak aktivacije potrebno je ponijeti važeću osobnu iskaznicu s čipom, mobitel (za aktivaciju mobilne aplikacije Certilia) te ako imate kod sebe, PIN omotnicu (registracijski podaci koje je izdala policijska uprava), napominju iz Studentskog centra u Varaždinu. Oni koji nemaju PIN-ove ih mogu besplatno preuzeti u policijskim postajama.