Pretraga

Studenti baš i ne hrle na novi šalter Student servisa: U dvadesetak dana posjetilo ga njih 92

A- A+

Studentski dom Stjepan Radić ovog je siječnja dobio šalter student servisa zagrebačkog SC-a. Tamo studenti mogu obaviti sve kao i u Savskoj 25 – podići ili donijeti ispunjeni ugovor, uzeti račune ili se pak učlaniti ako prvi put traže studentski posao. No, izgleda da studenti taj šalter baš i ne posjećuju često. U razdoblju od 9. do 31. siječnja posjetilo ga je samo 92 studenta. Ipak, izdano je u istom razdoblju 1.132 računa.

šalter student servisa na savi

Šalter student servisa na Savi | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

U najvećem studentskom domu u Hrvatskoj, na Savi, 9. siječnja otvoren je šalter student servisa. On se nalazi u prizemlju 10. paviljona, na adresi Jarunska 2, a radi svaki dan od 7:30 ujutro do 15:30 poslijepodne. Na njemu možete obaviti sve kao i u poslovnici SC-a u Zagrebu, na adresi Savska 25. To obuhvaća učlanjenje, produženje članstva, podizanje ugovora, računa ili informiranje o uslugama.

U razgovoru sa studentima dobili smo informacije da većinu usluga student servisa obavljaju online. Na web stranici zagrebačkog SC-a studenti mogu podići ugovor, pregledati prošle ugovore i zarade. Stoga, odlučili smo pitati zagrebački SC koliki je promet bio na tom šalteru u siječnju. Podatke koji smo dobili ne odnose se na cijeli mjesec jer je servis otvoren 9. siječnja. Dakle, riječ je o 22 dana.

Izdvojeni članak
Studentski dom Stjepan Radić (3)

U najvećem studentskom domu otvoren šalter Student servisa: Radit će svaki dan, evo do kada

– Tijekom mjeseca siječnja 2023.godine 92 studenta posjetila su šalter Studenta servisa i dobili tražene usluge – učlanjenje, produženje članstva, podizanje ugovora, računa, informacije. Izdano je 1.132 računa, kazali su nam iz zagrebačkog SC-a.

Nadalje, student servis svoj šalter otvorit će i u studentskom domu Cvjetno naselje, o čemu smo već pisali. Taj šalter otvorit će se kada se ispune svi tehnički uvjeti, a nalazit će se u spojnoj zgradi između 3. i 4. paviljona. Vrijedi pričekati koliko će studenata posjećivati i taj šalter.