Pretraga

Studenti, pogledajte tko vas predstavlja: Izabrano je novo vodstvo Hrvatskog studentskog zbora

A- A+

Na Sveučilištu u Zagrebu održana je konstituirajuća sjednica Hrvatskog studentskog zbora te je izabrano novo vodstvo. Na čelu zbora je predsjednik Vijeća Veleučilišta, Berislav Žužić, dok je za njegovog zamjenika izabran Jerko Šarić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

Novo vodstvo HSZ-a. Foto: Facebook, HSZ

Na Sveučilištu u Zagrebu održana je konstituirajuća sjednica Hrvatskog studentskog zbora (HSZ) na kojoj su izabrani ključni članovi novog vodstva. Berislav Žužić, predsjednik Vijeća Veleučilišta, izabran je za predsjednika HSZ-a, dok je Jerko Šarić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, postao zamjenik predsjednika.

Tomislav Babić sa Sveučilišta u Zagrebu preuzeo je ulogu tajnika HSZ-a, a Tomislav Miličević sa Sveučilišta u Splitu imenovan je za koordinatora studentskih pravobranitelja. Također, Josipa Humski sa Sveučilišta u Zagrebu preuzima poziciju međunarodnog tajnika.

– Zahvaljujemo organizatoru Studentskom zboru u Zagrebu i Sveučilištu u Zagrebu na domaćinstvu i organizaciji sjednice, objavljeno je na Facebooku HSZ-a uz galeriju fotografija sa sjednice koju prilažemo u nastavku.