Pretraga

Studenti, pripazite: Zatvaraju se menze Zagrebu, neke prestaju s radom već u srijedu

A- A+

Iako su pred nama uskrsni blagdani, za studente baš i nema praznika. Na brojnim se fakultetima nastava održava i u petak, pa će studenti doma tek to večer ili u subotu ujutro. Ipak, dio menzi u Zagrebu svoja vrata već u srijedu. Na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak SC-ove menze uopće neće raditi.

Menza_Odeon

Menza | foto: Stella Ćaleta, srednja.hr

Uobičajeno je da tijekom blagdana, kada se u menzama očekuje protok studenata u manjem opsegu, dio studentskih restorana zatvori svoja vrata ili radi prema prilagođenom radnom vremenu. Tako će biti i tijekom nadolazećih uskrsnih blagdana, s time da će neke menze u Zagrebu prestati s radom već sutra.

Kako stoji u obavijesti SC-a Zagreb, u srijedu 5. travnja u Studentskom domu Stjepan Radić s radom prestaju Restoran 2, Pizzerija i Slastičarna. Dan nakon, u četvrtak 6. travnja, s radom prestaju Restoran 1 u Studentskom domu Stjepan Radić, Savska, Express restoran (Savska 25), ZUK Borongaj i restoran u SD Lašćina. Istoga dana, u četvrtak, prestat će raditi restorani na fakultetima: Ekonomija, Agronomija – Šumarstvo, FSB, Filozofski, NSK, Medicina, RGN-PBF, TTF, TVZ i Veterina. U obavijest SC-a Zagreb navedeno je i da 8. travnja  godine zaključno s ručkom do 14 sati prestaje s radom restoran u SD Cvjetno naselje.

Izdvojeni članak
pržene lignje

Pitali smo SC jesu li izbacili neka jela u menzama zbog rasta cijena: Doznali smo i koja su najskuplja

Restorani SC-a Zagreb uopće neće raditi 9. i 10. travnja, dakle na sam Uskrs i Uskrsni ponedjeljak. Od 11. travnja 2023. godine svi restorani rade po uobičajenom radnom vremenu, piše u obavijesti SC-a.

Iz Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu obavijestili su studente kako će tamošnji Restoran i Caffe bar SC na petome katu Knjižnice biti zatvoreni od 7. do 10. travnja 2023. godine. Ponovno se, prema redovitom radnom vremenu, otvaraju u utorak 11. travnja.