Pretraga

Studentima ovog grada stiže dodatan džeparac: Dobit će uskrsnicu, trebaju obaviti samo jedan korak

A- A+

Nedavno smo pisali kako će Općina Viškovci svojim studentima i ove godine dodijeliti uskrsnice od 70 eura. Tu praksu nastavlja i Grad Grubišno Polje, čijim će se redovitim studentima koji se prijave dodijeliti uskrsnica od 50 eura.

novac_euro

Ilustracija: Unsplash

Grad Grubišno Polje i ove će godine, već treću godinu zaredom, studente darovati prigodnom novčanom nagradom za uskršnje blagdane, odnosno uskrsnicom. Kako je priopćeno iz tog grada, uskrsnica se dodjeljuje svim redovitim studenti do 26 godina s prebivalištem na području Grada Grubišnoga Polja. Ove godine iznos uskrsnice je povećan te iznosi 50 eura.

Kako bi ostvarili pravo na uskrsnicu, studenti trebaju obaviti samo jedan korak – do 29. ožujka prijaviti se na javni poziv objavljen na mrežnoj stranici Grada. Kod prijave je potrebno priložiti sljedeću dokumentaciju:

  • zahtjev s osobnim podacima o podnositelju, OIB-om i IBAN-om tekućeg ili žiro računa na ime studenta na koji će biti isplaćena uskrsnica
  • potvrda o statusu redovnog studenta
  • preslika osobne iskaznice ili potvrda o prebivalištu.
Izdvojeni članak
novac_xica_stipendija

Jedna naša općina uskrsnice od 70 eura dodijelit će i studentima, prijave su već u tijeku

Zahtjevi se, navedeno je u javnom pozivu, podnose Upravnom odjelu za financije Grada Grubišnoga Polja, putem e-maila
[email protected], poštom ili osobno na adresu Grad Grubišno Polje, Trg bana Josipa Jelačića br. 1, svaki radni dan u vremenu od 7 — 15 sati u kancelariji broj 38.

Podsjetimo, ovo nije jedina općina koja dodjeljuje uskrsnicu studentima. Pisali smo o tome da će je dobiti i studenti iz Općine Viškovci, o čemu možete čitati ovdje.