Pretraga

Studentima velikog sveučilišta dijeli se 60.000 eura, provjerite kako do novca

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavio je natječaj za sufinanciranje studentskih programa za 2024. godinu. Ukupan iznos sredstava namijenjenih za financiranje studentskih projekata iznosi 60.000,00 eura, a natječaj je otvoren do 22. siječnja 2024., do 23:59 sati. Također, projekti koji su usmjereni na jednu specifičnu temu ostvaruju dodatnih 5 bodova.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavio je Natječaj za financiranje studentskih programa i projekata kako bi potakao studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti i projekata, doprinio podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestio akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također, cilj je što bolje informirati i educirati studente o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i o projektnom upravljanju.

Projekti o mentalnom zdravlju dobit će dodatne bodove

Riječki studentski zbor već duži niz godina raspisuje ovakve natječaje, a ove su godine osigurali sredstva u iznosu od 60.000,00 €. Posebno je zanimljivo što će projekti koji su usmjereni na podizanje svijesti te promicanje očuvanja mentalnoga zdravlja ostvariti dodatnih pet bodova. Također, iz SZSuR-a potvrđuju kako će radionica o pisanju projektnih prijedloga bit će organizirana u siječnju 2024. godine, a prijave će biti otvorene uskoro.

Kako piše u natječaju, financirat će se projekti iz različitih kategorija, poput zabave, međunarodne suradnje, studentskih medija, znanstveno-stručnih programa, programa studenata s invaliditetom, društveno korisni projekti, programi u domeni sporta, kao i ostale studentske aktivnosti, osim onih za koje je u nastavku teksta Natječaja navedeno da se ne financiraju.

Izdvojeni članak
lgbt zastava

Rijeka ima prvu predstavu za LGBT+ mlade: Govori o ljubavnoj priči između dvije djevojke

Natječaj namijenjen baš svim riječkim studentima

Ovaj je natječaj namijenjen je svim studentima Sveučilišta u Rijeci, neovisno o razini i vrsti studija, studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSuR-a za predaju projektnih aktivnosti.

Za prijavu se potrebno registrirati s podacima po vlastitom nahođenju, a napominju kako su korisnički računi od prošle godine i dalje važeći. Natječaj je otvoren do ponedjeljka, 22. siječnja 2024., do 23:59 sati, dok se prijave projekata predaju na natjecaj.sz.uniri.hr.

U nastavku možete vidjeti čitavi dokument javnog natječaja. Napomena: Ako vam tekst natječaja u nastavku nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab