Pretraga

Studentski centar spustio bodne granice za subvencioniranje privatnog smještaja

A- A+

Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu objavio je nove bodovne pragove za ostvarivanje prava na subvenciju tijekom rekonstrukcije dijela studentskog doma na ‘Savi’ i cijelog ‘Cvjetnog’. Nakon što se crta pomicala i za smještaj u sobama koje se ne preuređuju, oslobodio se određen broj naknada, koje MZOS uplaćuje studentima koji će se u svoje sobe moći useliti u prosincu.

Spuštena je bodna granica za ostvarivanje prava MZOS-ove naknade za privremeni privatni smještaj, koju će studenti dobivati do završetka rekonstrukcije domova.

Izdvojeni članak

Studentski centar objavio tko je ostvario pravo na smještaj u hostelu Industrogranje

Na natječaju za studente viših godina sada je potrebno 1240, dok brucoši za subvenciju od 400 kuna mjesečno moraju minimalno imati 1212 bodova.

Konačna lista natječaja još nije objavljena pa studenti svoj broj bodova ostvarenih na Natječaju mogu vidjeti samo na osobnom profilu.

Svi koji su ostvarili pravo na naknadu za smještaj kod privatnog stanodavca trebaju što prije zaključiti ugovor o međusobnim pravima i obvezama sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu kako bi SC mogao početi s isplatom naknade.

Ugovori će se potpisivati do 15. listopada 2015. godine u Poslovnici za smještaj od 8 do 15 sati. Za studenti koji ne potpišu ugovor do navedenog datuma smatrat će se da su odustali od subvencije.

Detaljnije informacije saznajte na službenim stranicama zagrebačkog SC-a.