Pretraga

Studentski centar u Zagrebu nudi dvije zanimljive sportske aktivnosti za studente

A- A+

Studentski centar u Zagrebu nudi dvije zanimljive sportske aktivnosti. Odjel za sport Studentskog centra organizira šahovski studentski turnir koji će se 16. studenog održati u dvorani SKUC Studenstkog doma Stjepan Radić. Za one koji nisu ljubitelji šaha, ali ih zanima boćanje, mogu naučiti kako boćati u studentskoj školi boćanja potpuno besplatno.

Foto: Unsplash

Studentski centar u Zagrrebu studentima nudi šahovski turnir i besplatnu školu boćanja. Šahovski turnir održat će se u srijedu, 16. studenog u 18 sati u Studentskom domu Stjepan Radić. Besplatnu školu boćanja organiziraju Odjel za sport Studentskog centra u Zagrebu i Boćarski klub Zrinjevac, a studentima će na raspolaganju biti i profesionalni treneri.

Odjel za sport Studentskog centra u Zagrebu organizira Šahovski studentski turnir 2022./2023. Turnir će se održati u srijedu, 16. studenog od 18 sati u dvorani SKUC Studenstkog doma Stjepan Radić. Pravo sudjelovanja imaju svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, uključujući strane studente i one koji su diplomirali u akademskoj godini 2022./2023.

Izdvojeni članak
Maksirock School Fest_Foto

Želiš odmjeriti snage s drugim rockerima? Održava se natjecanje školskih bendova, nagrade za najbolje

Za sudjelovanje u turniru nije potrebna kotizacija, a glavni sudac bit će Andrija Jergović, državni šahovski sudac. Za sudjelovanje na turniru potrebno je popuniti prijavnicu, a prijave se zaprimaju do 15. studenog. Prilikom dolasaka na turnir obavezno je predočenje dokumenta kojim se dokazuje status studenta: iksice, indeksa ili potvrde o statusu studenta.

Za one koji nisu za šah, ali žele naučiti nešto novo, Odjel za sport u suradnji s Boćarskim klubom Zrinjevac organizira studentsku školu boćanja koja je potpuno besplatna. Škola boćanja održat će se na boćalištu Boćarskog kluba Zrinjevac na adresi Prisavlje 2. Studentima će od 17. studenog do 1. prosinca na raspolaganju biti profesionalni treneri, ponedjeljkom i četvrtkom od 20 do 21.30 sati. Za sudionike će 4. prosinca biti ograniziran i završni turnir. Prijave se primaju do 15. studenog na mail [email protected].