Pretraga

Studentski zbor organizira besplatne instrukcije za sve fakseve i za to zapošljavaju studente

A- A+

Studenti su se, baš kao i učenici, ovih dana vratili u klupe. Za par tjedana, tamo negdje potkraj siječnja, većini započinje zimski ispitni rok. Studentski zbor Sveučilišta u Splitu ima zanimljivu inicijativu – organiziraju instrukcije za do pet kolegija na svakoj sastavnici sveučilišta.

Screenshot: YouTube

Studentski centar u Splitu i splitski Studentski zbor izvijestili su o novoj inicijativi zbora koja bi brojnim tamošnjim studentima mogla olakšati pripremu i prolazak nadolazećih ispita. Organiziraju pet sati besplatnih instrukcija za do pet kolegija sa svake sastavnice Sveučilišta (fakulteta, sveučilišnog odjela, akademije).

Same instrukcije održavat će se od 17. do 21. siječnja, a studenti će točno vrijeme i mjesto održavanja dobiti od svojih instruktora.

Studenti splitskog sveučilišta kojima bi dobro došle besplatne instrukcije mogu se prijaviti putem ove poveznice. A putem te poveznice mogu se prijaviti i studenti koji žele držati instrukcije. Satnica za instruktore iznosi 80 kn neto te će se isplaćivati preko studentskog ugovora. Rok za prijavu je do 15. siječnja minutu prije ponoći, a splitski studenti dodatne informacije mogu dobiti na mail [email protected].