Pretraga

Trebaju vam online instrukcije ili pripreme za maturu? Studenti ih drže na novoj platformi

A- A+

U današnje vrijeme, online instrukcije postale su jednostavniji i efikasniji način učenja. Zahvaljujući razvoju tehnologije, online instrukcije nikad nisu bile lakše i kvalitetnije. Početkom godine pojavila se platforma putem koje studenti drže instrukcije za osnovnu, srednju školu i fakultete, pripremaju učenike za maturu, ali i provode tečajeve iz Pythona, deriviranja i integriranja, rada u Excelu i drugih područja.

osoba koja sjedi za laptopom

nauči.hr je nova platforma za online instrukcije koje drže studenti | Foto: Unsplash; Headway

nauči.hr je platforma za online intrukcije koja je aktivna od siječnja 2022. godine. Na platformi, osim instrukcija za osnovnu i srednju školu te instrukcija za fakultete, možete pronaći i različite tečajeve (za sve uzraste), pomoć pri učenju i pripreme za državnu maturu.

Svi instruktori platforme nauči.hr su iskusni studenti, vrlo su prilagodljivi i učenicima se sviđa njihov pristup podučavanju što potvrđuje veliki broj zadovoljnih polaznika instrukcija koji ostvaruju odlične rezultate već nakon nekoliko sati provedenih s instruktorima.

– Instrukcijama se bavim već par godina pa sam, s obzirom da volim pomagati učenicima i studentima kako bi na što lakši način savladali gradivo, pokrenuo svoju platformu. Nadam se da će učenici, kao i roditelji, prepoznati potencijal platforme te iskoristiti njezine pogodnosti, rekao je Alan Boršćak, osnivač platforme nauči.hr.

Do instrukcija u samo par klikova

Platforma funkcionira tako da rezervirate svoj termin putem web stranice, primite link za instrukcije na mail te se priključite videopozivu gdje vas čeka odabrani instruktor. Većina instruktora tijekom instrukcija koristi tablete te sve materijale s instrukcija dobivate na mail.

Posebna ponuda

Kako biste još jeftinije mogli isprobati online istrukcije, izradili smo kod za popust koji možete iskoristiti na platformi nauči.hr.

nauči.hr

Foto: nauči.hr

Ali, to nije sve! U ponudi možete pronaći i pakete instrukcija, gdje ovisno o veličini paketa ostvarujete popust od 5% do 15%. Za više informacija o ponudi pogledajte web stranicu.

nauči.hr

Foto: nauči.hr

Državna matura

Online pripreme za državnu maturu održavamo u grupama po maksimalno pet učenika kako bismo svakom učeniku mogli posvetiti dovoljno pažnje. Prijave za pripreme su već u tijeku – požurite se prijaviti na [email protected].