Pretraga

Sveučilište daje više od pola milijuna kuna studentima za njihove projekte: Saznali smo kako se prijaviti

A- A+

Studenti riječkog sveučilišta do 25. siječnja mogu prijaviti svoje projekte u ukupno osam kategorija. Sveučilište ukupno dijeli više od pola milijuna kuna. Saznali smo kako se prijaviti.

novac kune

Foto: srednja.hr

Sveučilište u Rijeci na svojim je službenim stranicama izvijestilo da je raspisan natječaj za financiranje studentskih projekata u 2021. godini.

Pola milijuna kuna

Natječaj za programe iz područja kulture i umjetnosti provodi Studentski kulturni centar riječkog sveučilišta, dok je za sve ostale zaduženo studentsko predstavništvo okupljeno u Studentski zbor riječkog sveučilišta.

Natječaj je otvoren do 25. siječnja 2022. godine, a na njemu će se ukupno dodijeliti 520.000 kuna za studentske projekte. Ako imate ideju ili želite prijaviti neki konkretni projekt, kliknite na ovu poveznicu koja će vas odvesti do online obrasca.

Tamo prvo odabirete jednu od osam kategorija unutar koje ćete predložiti svoj projekt. Možete birati između društveno korisnih projekata, kulture i umjetnosti, međunarodne suradnje, programa studenata s invaliditetom, sporta, studentskih medija, zabave te, na koncu, znanstveno-stručnih programa. Za sva dodatna pitanja riječko sveučilište upućuje da se javite na mail adrese [email protected] i [email protected].

Izdvojeni članak
novac kuna

SCZG dodijelio preko 3 milijuna kuna za studentske projekte: Ova ekipa dobila je više od milijun

Zagreb najviše daje sportašima

Nedavno smo, podsjetimo, objavili rezultate četvrtog po redu poziva za dodjelu sredstava za studentske projekte na zagrebačkom sveučilištu. Studentski je centar, od naknade koju zaradi posredovanjem pri studentskim poslovima, dodijelio preko 3 milijuna kuna.

Daleko najviši podijeljeni iznos dobio je Zagrebački sveučilišni športski savez. Njihovih osam projekata vrijedi, po mišljenju povjerenstva Studentskog centra, preko milijun kuna. Preciznije, ovom im odlukom dodjeljuju 1.102.200,00 kuna, što čini više od trećine ukupnog iznosa koji se dodjeljivao među 117 projekata. Više o ovome možete pročitati ovdje.