Pretraga

U Austriji možete studirati besplatno, a više o tome doznajte na posebnom događaju za maturante

A- A+

Ako te zanima studij u inozemstvu, razmisli o Austriji! Austrija nisu samo Mozart kugle, skijanje, Beč i Alpe. Znaš li da na austrijskim sveučilištima i na puno veleučilišta redovni hrvatski studenti ne plaćaju školarinu? Još puno korisnih informacija možeš saznati na Virtualnim danima austrijskih fakulteta.

Virtualni dani austrijskih fakulteta

Virtualni dani austrijskih fakulteta otkrit će ti sve o studiranju u Austriji, a možeš osvojiti i zanimljive nagrade! | Foto: Virtualni dani austrijskih fakulteta

Prijavi se za sudjelovanje i osim korisnih informacija o studijskoj ponudi imaš priliku osvojiti i zanimljive nagrade koje su osigurali fakulteti!

Datumi održavanja:

8. lipnja 2021. u dva termina: 9:30 – 11:30 sati i 15:30 – 17:30.
9. lipnja 2021. u dva termina: 9:30 – 11:30 sati i 15:30 – 17:30.

Možeš odabrati bilo koji od ova četiri ponuđena termina. Na svakom terminu će se predstaviti isti fakulteti.

Mjesto održavanja:

Online putem Microsoft Teams, dostupno na ovoj poveznici. Link je aktivan samo u navedenim terminima, izvan termina sustav će javljati grešku u spajanju. Na predstavljanje se prijavite putem ove poveznice, a prijavom se uključujete u nagradnu igru. Svi učenici koji se prijave, sudjelovat će u nagradnom izvlačenju darova koje su im pripremili fakulteti koji se predstavljaju.

– Radujemo se tvom sudjelovanju, poručili su organizatori Virtualnih dana austrijskih fakulteta.

Facebook event s dodatnim informacijama o studiju u Austriji i fakultetima koji će se predstaviti potražite ovdje.

Za sve informacije oko prijave i sudjelovanja na Virtualnim danima austrijskih fakulteta možeš kontaktirati organizatore putem mail adrese [email protected].