Pretraga

Razmišljate o studiranju u Austriji? Niz njihovih studija uskoro se predstavlja u Zagrebu, možete doznati detalje

A- A+

Austrijske obrazovne institucije i ADVANTAGE AUSTRIA Zagreb  najavljuju svoje sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu obrazovanja ‘Dani mobilnosti & edukacije‘ koji će se održati u zagrebačkom hotelu DoubleTree by Hilton 21. listopada 2023. godine. Ovaj događaj predstavlja priliku za sve buduće studente iz Hrvatske da saznaju više o mogućnostima studiranja u Austriji i šire.

Prošle godine smo zajedno s devet renomiranih austrijskih sveučilišta i veleučilišta predstavljali raznolikost obrazovnih programa koje Austrija nudi. Ovaj put smo se vratili s još više predstavnika, spremni da pružimo još više informacija i savjeta budućim studentima.

Ove godine na štandovima moći ćete saznati sve o studiju na:

Austrija, s više od 400.000 studenata i smještena u srcu Europe, pruža raznolike mogućnosti za studiranje i razvoj karijere. Na sajmu ‘Dani mobilnosti & edukacije’ naši predstavnici će odgovarati na sva važna pitanja kao što su: što se može studirati na pojedinom veleučilištu ili sveučilištu u Austriji, kako pronaći studentski posao i na što treba obratiti pažnju kada studirate u Austriji. Naše institucije će motivirati buduće studente da razmišljaju o temama koje su od presudne važnosti pri odabiru studija u inozemstvu.

Na štandu ADVANTAGE AUSTRIA, posjetitelji će imati priliku saznati više općih informacija o studiju u Austriji, pronalasku stana te drugim važnim aspektima studentskog života u Austriji. Ovo sudjelovanje austrijskih institucija podržano je inicijativom go-international austrijskog Ministarstva za rad i gospodarstvo te sektora vanjske trgovine austrijske gospodarske komore.

Svi sudionici su otvoreni za sva pitanja i spremni su pomoći mladim ljudima u oblikovanju njihove budućnosti. S nestrpljenjem iščekujemo dolazak svih zainteresiranih posjetitelja na sajam ‘Dani mobilnosti & edukacije‘ u hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu 21. listopada 2023. godine. Dođite i saznajte više o tome kako možete započeti svoje studentsko iskustvo u Austriji i oblikovati svoju budućnost.