Pretraga

Zagrebački faks održava dane otvorenih vrata koji traju dva mjeseca: Evo svih informacija

A- A+

Rudarsko-geološko-naftni fakultet Sveučilišta u Zagrebu s veseljem poziva sve buduće studente, maturante i učenike završnih razreda srednjih škola na program Dana otvorenih vrata pod nazivom ‘Sretno! Na faksu’. Događaj traje tijekom prosinca i siječnja, a bit će predstavljeni razni studiji, uvjeti upisa te poslovi u struci koji se mogu obavljati po završetku ovog fakulteta.

rgnf visina plaće

Zgrada Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta u Zagrebu | Foto: RGNF

Kako bi budućim brucošima omogućili posjet Fakultetu u terminu koji njima odgovara, na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu organiziraju Dane otvorenih vrata tijekom prosinca 2023. i siječnja 2024. godine. Kroz program ‘Sretno! Na faksu‘ biti će predstavljeni smjerovi studija, uvjeti upisa te poslovi u struci koji se mogu obavljati po završetku RGN fakulteta.

Foto: RGNF

Zainteresirani će se upoznati s aktivnostima fakultetskih zavoda i laboratorija, kao i zanimljivim pričama iz studentskog života. Učenici će moći odigrati zabavni RGN kviz s promo nagradama i iz prve ruke saznati zašto njihovi studenti obožavaju ići na terenske nastave. Budući da obilazak uključuje posjete laboratorijima i zbirkama, odvijat će se u organiziranim grupama. Stoga s Fakulteta mole da svoj posjet najavite unaprijed putem maila na [email protected], kako bi dogovorili termin.

Sve o Danima otvorenih vrata možete pratiti na društvenim mrežama Fakulteta, Facebooku i Instagramu, kao i na službenoj web stranici.