Pretraga

U najvećem studentskom domu kreće poseban advent, poznati svi detalji ovog višednevnog događaja

A- A+

Veliki studentski advent održava se već nekoliko dana na Kampusu u Splitu, sličan događaj organiziran je i u Rijeci, a sada će svoj advent imati i studenti u Zagrebu. Ove srijede počinje šestodnevna manifestacija ‘Advent na Savi’. Kao što je vidljivo iz samog naziva događaja, sve se odvija u Studentskom domu ‘Stjepan Radić’, a riječ je o manifestaciji humanitarnog karaktera.

foto: Ivan Baković u Facebook grupi Studentski dom “Stjepan Radic” – “Sava”

Studentski centar u Zagrebu u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu, Studentskim zborom Učiteljskog fakulteta te domskim odborom u SD ‘Stjepan Radić’ organizira humanitarnu manifestaciju ‘Advent na Savi’. Riječ je o višednevnom događaju koji će se održavati od 13. do 18. prosinca od 16 do 22 sata u domu na Savi.

Posebnost ‘Adventa na Savi’ jest da je događaj humanitarnog karaktera. Kako se navodi u priopćenju organizatora, ručnim radovima studenata, tombolom, božićnom predstavom, kvizovima te nastupima studentskih glazbenih grupa i pjevača, stand up komičara i mnogih drugih prikupljat će se humanitarna sredstva za Psihijatrijsku bolnicu za djecu i mladež u Zagrebu.

Otvorenje je u srijedu u 17 sati, a čitav program ‘Adventa na Savi’ možete vidjeti u nastavku.

Program Adventa na Savi

Program Adventa na Savi