Pretraga

[FOTO] Krenula je božićna čarolija, otvoren najveći Advent za studente: Nastupit će i poznata lica

A- A+

Lijep poklon na blagdan Svetog Nikole dobili su studenti Sveučilišta u Splitu. Sinoć je otvorena manifestacija Advent na Kampusu, čime je na glavnoj studentskoj poziciji u Splitu zavladala prava blagdanska čarolija. Tijekom manifestacije Advent na Kampusu studente će zabavljati i neka poznata lica.

Studentski centar u Splitu priopćio je kako je svečanim paljenjem lampica ispred zgrade Tri fakulteta započeo je Advent na Kampusu. Studente očekuje bogat i raznovrstan program, a nastupit će i neka poznata lica. Prvu je večer studente zagrijala Grupa Best.

– Natkriveni prostor ispred zgrade Tri fakulteta omogućio je da događanja ne ovise mnogo o vremenskim neprilikama, a mnoštvo lampica, ukrasi, božićne jelke i foto-kutak učinit će da studenti nakon kolokvija i predavanja začas urone u božićnu bajku. Na tri božićne kućice posjetitelje očekuje prigodna ponuda jela i pića, cijene su prilagođene studentima, a sve do 22. prosinca nudit će se i raznolik i bogat program, poručuje SC Split koji je i organizator događanja.

Izdvojeni članak

Na sveučilištu se otvara Advent, studente svaki dan očekuje neki zabavan događaj

O programu Adventa na Kampusu već smo pisali – u glazbenom dijelu programa će uz Grupu Best još nastupiti i Domenica, tamburaši, Grupa Dreamers te brojni studentski bendovi. Nastupit će i komičar Željko Pervan, a studente i druge posjetitelje očekuje i izvedba kazališne predstave Ženici. Organizirane su i brojne igre, kvizovi i nastupi DJ-eva.

– Jedno je sigurno, studentima u iščekivanju Božića neće biti dosadno. Svi koji čitate, svratite i uvjerite se u istinitost ove lijepe božićne bajke na Kampusu, poručuju iz SC-a Split.