Pretraga

U Zagrebu otvoren natječaj za stipendije od 10.000 kuna, dodjeljuju se u jednoj kategoriji

A- A+

Zaklada Sveučilišta u Zagrebu za stipendiranje studenata objavila je natječaj za dodjelu stipendija za ovu akademsku godinu. Stipendija iznosi 10.000 kuna, a dodjeljuje se studentima slabijeg socio-ekonomskog stanja te onima bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

stipendije

Foto: Srednja.hr

Sredinom ovog mjeseca zatvoren je natječaj za stipendije Sveučilišta u Zagrebu, a dok studenti iščekuju rezultate, otvoren je i natječaj Zaklade Sveučilišta u Zagrebu. Dijeli se pet stipendija, ukupni iznos pojedine stipendije je 10.000 kuna.

Kako stoji u natječaju, stipendija se dodjeljuje u jednoj kategoriji – redovitim studentima preddiplomskih sveučilišnih studija, diplomskih sveučilišnih studija, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija, na Sveučilištu u Zagrebu, koji su slabijega socijalno-ekonomskog statusa, odnosno bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Prijave na natječaj obavljaju se isključivo elektroničkim putem u aplikaciji na poveznici, a za pristup aplikaciji studenti koriste svoj elektronički identitet u sustavu [email protected].

Izdvojeni članak
stipendije

Mijenja se pravilnik za jednu vrstu državne stipendije, ministarstvo će moći povećavati mjesečni iznos

– Prijave se podnose u razdoblju od 31. ožujka 2022. od 12 sati do 20. travnja 2022. do 23.59 sati. Prijave s nepotpunom dokumentacijom ili prijave koje ne budu podnesene u roku i na način propisan javnim natječajem neće se razmatrati. Dostavljena dokumentacija na javni natječaj ne vraća se podnositelju prijave, stoji u tekstu uz natječaj.

U natječaju ne mogu sudjelovati studenti s upisanim mirovanjem studijksih obaveza, ono koji su dva puta mijenjali studiji treći upisali u statusu redovitog studenta, zatim studenti koji su već stekli kvalifikaciju na studijskom programu, pa nakon toga upisali drugi studijski program na istoj razini studija. Za stipendiju ne mogu konkurirati ni studenti koji studiraju dulje od propisanog vremena trajanja studijskog programa, kao niti studenti koji primaju stipendiju koja se financira iz javnih izvora.

Detaljno natječaj možete proučiti u dokumentu u nastavku, a ako vam nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [570.23 KB]