Pretraga

Upisne kvote na fakultete u Dubrovnku i Puli

A- A+

Upisne kvote u akademsku godinu 2013./2014. na Sveučilištu u Puli nisu promijenjene u odnosu na prošlu godinu, dok je dubrovačko Sveučilište povećalo kvote za samo četiri mjesta. Budući da smo objavili kvote za zagrebačke, splitske i riječke fakultete, bez objavljenih upisnih mjesta za sljedeću akademsku godinu su ostali još Osijek i Zadar, no najavljeno je kako će i oni uskoro obznaniti svoje odluke.

Nakon Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci i Splitu, na red su došle upisne kvote za fakultete u Puli i Dubrovniku. Pulsko Sveučilište je zadržalo prošlogodišnji broj upisnih mjesta te on iznosi 352, od čega na strane studente otpada 19, a na izvanredne 70.

Izdvojeni članak

Upisne kvote za fakultete u Splitu i Rijeci

Dubrovačko Sveučilište je, pak, kvote za akademsku godinu 2013./2014. povećalo za svega četiri mjesta, u odnosu na prošlu godinu. Drugim riječima, na fakultete u Dubrovniku moći će se upisati 490 studenata.

Dva Sveučilišta koja još uvijek nisu donijela odluku o konačnim upisnim kvotama su u Zadru i Osijeku, no iz rektorata su javili kako će i oni uskoro obznaniti broj upisnih mjesta na svojim sastavnicama.