Pretraga

Održava se Dan karijera: Prijavite se i osvojite stipendiju za studij

A- A+

Otvorite vrata Effectus Veleučilišta i posjetite ga na Danu karijera, koji će se, za maturante i studente prijediplomskih i diplomskih studija, održati 27. travnja od 11 do 14 sati, u prostorima Veleučilišta, na adresi Trg J.F. Kennedyja 2 u Zagrebu.

Dan karijera | Foto: Effectus

Bit će to prilika za predstavljanje i upoznavanje stručnog prijediplomskog studija ‘Financije i poslovno pravo’, čiju će prvu studijsku godinu moći besplatno studirati jedan maturant/ica osvoji li prvo mjesto na testu kritičkog mišljenja.

Od bivših i sadašnjih studenata Effectus Veleučilišta iz prve ruke saznajte sve o stručnom diplomskom studiju Poslovno upravljanje – MBA sa smjerovima:

  • Menadžment financija
  • Menadžment ljudskih potencijala i znanja;
  • Porezi i poslovno pravo;
  • Analitički menadžment;
  • Bihevioralna ekonomija.

Otkrijte zašto su odlučili birati baš taj smjer i kojim ih karijernim putem ta odluka vodi. Priliku za predstavljanje i lov na talente imat će i poslodavci, partneri Effectus veleučilišta – Alca Zagreb d.o.o., Deloitte d.o.o., HP-Hrvatska pošta d.d., Kufner grupa d.o.o., Duga a.b. d.o.o. za zastupanje u osiguranju, Orbico d.o.o., Financijska agencija – Fina, Međunarodna zračna luka Zagreb d.d., Croatia banka d.d.

Bit će to još jedan dan kada su na Effectus veleučilištu otvorena baš sva vrata, nudeći vam pristup znanju, inovacijama, kreativnosti i vještinama. Prihvaćate li ponudu?

Prijaviti se možete ovdje.