Pretraga

[VIDEO] Nezapamćeno veselje u domu na Savi: Studente iznenadila svadba sustanarke!

A- A+

Svoju ljubav brakom je jučer odlučilo okruniti dvoje mladih ljudi. I ništa ne bi bilo posebno neobično da mladenka nije stanarka Studentskog doma Stjepan Radić, poznatijeg kao Sava, i baš je otamo krenulo svadbeno veselje.

Screenshot/ fotografije čitatelja

Protekli petak dan je koji će stanari Save pamtiti još jako dugo. Naime, jedna je njihova sustanarka ljubav odlučila okruniti brakom, a djeliću njenog najljepšeg dana u životu svjedočili su i savski studenti.

Okićen balkon osmog paviljona dao je naslutiti da se ondje nešto događa, ali kako nam kaže svjedok tog događaja svi su bili iznenađeni kada su shvatili da na Savi kreće svadba.

https://www.instagram.com/p/Bue6-7DHaZ_/

Izdvojeni članak

Playlista za svadbe: Ako si iz Hrvatske ove ćeš pjesme čuti na svakom piru

Glazba i gromoglasan pljesak odjekivali su dvorištem najvećeg studentskog doma u Hrvatskoj, a okupljena publika u kojoj su se našli i djelatnici menze čak se uspjela zasladiti i pokojim svatovskim kolačićem.

Napomenimo kako ovo nije prvi puta da je Sava polazište svadbenog pira, jedna takva studentice treće godine PMF-a održala se 2015.

Naravno, oduševljeni studenti sve su zabilježili svojim kamerama pa vam zahvaljujući njima prenosimo djelić jučerašnje atmosfere na Savi.