Pretraga

Zar opet neželjeni gost u salati? Studentica nam je poslala fotku gadljivog prizora iz zagrebačke menze

A- A+

Prije sat vremena nam se javila studentica koja je pokušala objedovati u menzi na FSB-u u Zagrebu, no nije joj se dalo. Naime, u zelenoj salati je igrom slučaja našla i ‘komad mesa’, odnosno malog crva, što ju je šokiralo pa nam je na kraju i poslala zatečeni prizor.

foto: Čitateljica portala srednja.hr

Osim što je zatekla nezvanog gosta u salati, komentirala nam je da je i preostala salata bila gnjila te da se ne bi trebala studentima servirati, budući da ta prehrana nije ni na koji način ‘darovana’ nego ju svi skupa plaćamo iz proračuna, a k tomu još studenti za nesubvencionirani dio izdvajaju dodatni novac.

Izdvojeni članak

U salatu zagrebačke menze ušuljala se mala ‘beštija’ od koje ćete sigurno dobiti ‘leptiriće u želucu’

Pitali smo nesretnu studenticu je li se pokušala obratiti djelatnicima u menzi i reći im što je zatekla na tanjuru, na što nam je odgovorila da nije, jer je ionako bila prevelika gužva pa ju nije i ona željela dodatno povećavati.

Ipak poželjela je načelno prokomentirati menzu na FSB-u koja joj je ‘na ruku’ pa tamo učestalo objeduje.

– Hrana je manje-više uvijek koma. Meso suho, sve puno ulja i masti, doslovno šprica ti u oko kad prerežeš meso, nema nikakve prilagodbe za vegane/vegetarijance… Ovo danas je samo šlag na torti, govori nam studentica, koja se dotaknula bezmesne prehrane jer joj je cimerica vegetarijanka pa joj prenosi iskustva, ali kako kaže ‘sve vidi i sama’.

Pregledali smo arhivu portala i utvrdili smo da se u nekoliko zadnjih godina, zbilja prečesto događa da studenti nešto pronađu u salati. I ta je okolnost potaknula studenticu da nam se obrati.

– Stvarno razumijem da svakom nešto zaluta u salatu, ali to se događa prečesto, a ne bi došlo do toga da se pere i čisti kak spada. Uzevši u obzir to i kvalitetu ostale hrane, razljutila sam se i reagirala, na kraju će studentica.