Pretraga

[Ideja godine ’18] Video pozivnica za srednjoškolsko natjecanje koju ne smijete propustiti

A- A+

Zakoračili smo u šesto izdanje srednjoškolskog poslovnog natjecanja Ideja godine kojeg organizira portal srednja.hr. Urednik portala je samo zato snimio kratki video u kojem vas poziva da se priključite ovom jedinstvenom natjecanju.

Ideja godine je sada već tradicionalno natjecanje koje organizira srednja.hr, a traži se najbolja poslovna ideja srednjoškolskog tima. Prijaviti se možete samostalno ili u timu s do tri osobe, sa srednjoškolskim profesorom ili profesoricom kao mentorom, a svoju ideju možete prijaviti do 23. travnja. No ako požurite i prijavite se do 5. travnja, dobit ćete povratnu informaciju našeg žirija sa savjetima.

Nagrada za pobjednički tim jest studijsko putovanje na destinaciju u Europi i besplatno korištenje prostora Tehnološkog parka Zagreb uz njihovu stručnu pomoć pri realizaciji vašeg projekta, na godinu dana. Ostale informacije možete pročitati u najavi natjecanja na linku ili u odgovorima na često postavljena pitanja.

Ili samo pogledajte video, baš smo se potrudili.

____________________________________________________________________________________________

Ideja godine je srednjoškolsko poslovno natjecanje u organizaciji portala srednja.hr, a glavni partner projekt je Effectus – Studij financija i prava. Prijatelji projekta su IN2 i Razvojna agencija Zagreb i Tehnološki park Zagreb. Često postavljana pitanja i odgovore o projektu pronađite ovdje. Pratite sve novosti na Facebook pageu Ideja godine, na stranici www.srednja.hr/Ideja-godine ili nas pitajte putem maila [email protected]