Pretraga

Splitski fakulteti objavili slobodna mjesta za jesenski upisni rok

A- A+

Prema rezultatima upisa studenata u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog, integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog te stručnog studija u akademskoj godini 2016./2017. na Sveučilištu u Splitu je za jesenski rok ostalo slobodno 841 mjesto, od čega 429 na sveučilišnim studijima.

Što se tiče sveučilišnih studija, sve kvote su popunjene na Kineziološkom i Medicinskom fakultetu. Najviše slobodnih mjesta ostalo je na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (68) te Prirodoslovno-matematičkom fakultetu (105). Za redovne studente na Pravnom fakultetu, studiju prava ostalo je još 18 mjesta, na Ekonomskom 11, a na Filozofskom 9.

Izdvojeni članak

Sveučilište u Rijeci objavilo konačne kvote za upise na jesenskom roku

Na izvanrednim studijima, pak, najveći broj mjesta ima na Pomorskom i Pravnom fakultetu. 

Na preddiplomskim stručnim studijima ostalo je ukupno 412 slobodnih mjesta i to na svim sastavnicama koje ih izvode, osim na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije. Najmanje mjesta za jesen ostalo je na Kemijsko-tehnološkom fakultetu, a najviše na Upravnom studiju Pravnog fakulteta (111), Kineziološkom fakultetu (111) i Sveučilišnom odjelu za stručne studije (106). 

Tablicu s popisom slobodnih mjesta na Sveučilištu u Splitu možete skinuti u nastavku.