Pretraga

Stigla rješenja mature iz Biologije i Psihologije: Provjerite kako ste riješili te ispite

A- A+

Uz Fiziku je Biologija na jesenskom roku državne mature bila najpopularniji izborni predmet. Pisala se proteklog ponedjeljka, baš kao i Psihologija, a točna rješenja zadataka iz oba ispita objavljena su danas.

foto: NCVVO

Maturanti koji su pali Biologiju na ljetnom roku ili oni koji su ju prvi puta odlučili polagati ili ‘ispraviti’ dobivenu ocjenu, svoje znanje su pokazali na jesenskom roku ispita održanom u ponedjeljak. Ispit iz Biologije na drugom ovogodišnjem roku prijavilo je ukupno 460 kandidata.

Istoga dana na jesenskom roku polagao se i ispit iz Psihologije, kojemu je pristupio 161 kandidat. Rješenja oba ispita objavljena su danas i možete ih vidjeti u dokumentu pri dnu teksta, a ako vam dokumenti nisu vidljivi, potrebno je osvježiti stranicu.

Napomenimo kako ove godine prag za prolazak ispita iz Biologije iznosi 30%, isto kao i iz  Psihologije, a bodovne pragove za oba ispita možete vidjeti na poveznici.

Biologija

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.09 MB]

Psihologija

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.33 MB]


Sve najnovije informacije o državnoj maturi pratite na našim Facebook stranicama Maturanti 2019. i Maturanti 2020. te u grupi Državna matura. Isto tako, možete nas pratiti i na našem Instagram profilu @drzavna.matura. Više tekstova o maturi 2019. čitajte u tekstovima na ovoj poveznici, a vaš kalkulator bodova za maturu isprobajte ovdje.