Pretraga

23-godišnji stranac u centru grada sinoć je izbo petoricu mladića nožem, oglasila se i policija

A- A+

Sami centar Varaždina sinoć je bio poprište pravog horora. Stranac (23) nožem je izbo petoro naših mladića, nakon čega je uhićen.

policijski auto

foto: David Mandić / bauštela.hr

Sinoć se u samom centru Varadina, u Uršulinskoj i ulici Ivana Padovca, odvijao pravi horor. Nastala je masovna tučnjava u kojoj se sukobilo više osoba, a jedan od njih bio je i 23-godišnji stranac koji je na području Hrvatske tek na privremenom boravku. Petorica naših mladića izbodena je nožem.

Kako je izvijestila varaždinska policija, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je sinoć nešto iza 3 sata došlo do tučnjave u kojoj je 23-godišnji strani državljanin izvukao nož pa zadao više ubodnih i reznih rana petorici mladića u dobi od 22 do 25 godina.

Napadnuti mladići su, srećom, živi, no ozljede koje su doživjeli, odnosno kaznena djela za koja se sumnjiči strani mladić, svjedoče da je moglo puno gore završiti. Naime, Policijska uprava varaždinska stranog je mladića uz kaznenu prijavu predala pritvorskom nadzorniku. Osumnjičen je za pokušaj teške tjelesne ozljede kod četvorice mladića, no za pokušaj ubojstva petog.