Pretraga

Crno Jaje uz maturante: Znaju kako lakše položiti maturu i jeftinije upisati autoškolu

A- A+

Crno Jaje pronašlo je savršeno rješenje za sve maturante. Izdvojili su dvije ponude koje trebaju svakome tko polazi završni razred srednje škole. Riječ je online pripremama za maturu i tečaju autoškole s velikim popustom!

E-pripreme za državnu maturu

Ulaskom u drugo polugodište za maturante je započelo razdoblje velikih priprema za polaganje najbitnijeg ispita do sad, ispita državne mature. Kako bi rezultati mature bili što bolji, Crno Jaje je pronašlo način kako se dobro pripremiti za maturu, a da za to nije potrebno izdvojiti velike svote novca. Osim toga, u svojoj ponudi imaju i  polaganje vozačkog ispita po iznimno niskoj cijeni. Možete li pronaći bolju kombinaciju od ove?

Rasturiti državnu maturu lakše je uz Crno Jaje i jedinstvenu EducirajMe web i mobilnu aplikaciju! Neograničeno, svi predmeti, sve razine po nevjerojatno povoljnoj cijeni samo na Crnom Jaju! Priprema svih predmeta i svih razina za samo 50 kn za 1 mjesec ili 75 kn za 2 mjeseca uz aplikaciju koju koristi već više od 3000 maturanata i srednjoškolaca svih generacija! Poznato je da ponavljanje jest majka znanja, a maturanti sad mogu neograničeni broj puta provjeriti svoje iz svih predmeta i svih razina putem stvarno održanih državnih matura! Pripremite se za državnu maturu na vrijeme! Brzo, bezbolno i jeftino – ravno do uspjeha uz CrnoJaje.hr!

Za sve koji još nisu položili vozački, tu je i najpovoljnije osposobljavanje za vozača B kategorije u autoškoli EUROPA po nevjerojatnoj cijeni od samo 4.990 kuna, uz mogućnost kartičnog plaćanja do 6 ili čak 12 rata! Uz Crno Jaje ušteda je zajamčena, stoga za prvih 200 kupaca poklanjaju i besplatni liječnički pregled u Poliklinici LabPlus Zagreb! Ugledna AŠ Europa započela je s radom davne 1992. godine i do sada je uspješno osposobila preko 40.000 polaznika svih vozačkih kategorija! Kvalitetan rad i briga za svakog polaznika osigurali su upisivanje čak i do 580 polaznika mjesečno što nije uspjelo nijednoj drugoj autoškoli! Također, autoškola Europa u Zagrebu jedina je koja vrši osposobljavanje za sve vozačke kategorije! AŠ Europa očekuje Vas na 2 zagrebačke lokacije – Avenija Dubrava 40 i Rapska 37! Stoga, ne čekajte više! Vrijeme za polaganje vozačkog je sad uz CrnoJaje.hr!

Autoškola Europa