Pretraga

Fotogalerija: Penju se po najvišim neboderima bez ikakve zaštite

A- A+

Dok neki ne mogu doći na krov trokatnice jer se boje visine, dvojica mladića iz Rusije penje se po najvišim dizalicama i zgradama Moskve. Iako krše mnoga pravila, oni sve to fotografiraju i objavljuju na svom blogu. Prekrasan pogled bitniji im je od sigurnosti, a mladići ne koriste nikakvu zaštitnu opremu prilikom penjanja.

Vitaly Raskalov i Alexander Remnov ne poznaju strah od visine. Penjući se na dizalice više i od 500 metara ili pak na neke od najviših nebodera u Moskvi, ovaj neustrašivi dvojac ne koristi nikakvu zaštitu, pa čak niti konpac već sa sobom imaju isključivo fotoaparat.

Teško je zamisliti kakav je uopće osjećaj na ovim visinama, a ovaj dvojac ne boji se padova, već samo traže najbolji kadar za svoje fotoaparate.
Vitaly je na svom blogu komentirao nedavno kako je iznimno sretan što se popeo na državno Sveučilište u Moskvi, jer je to sigurnosno bilo teško, obzirom da je sve prepuno sigurnosnih kamera i specijalnih alarma, pa čak i izvana.

– Gotovo tri godine sam mislio da je nemoguće popeti se na Sveučilište, ali kako kažu – sve je moguće, samo ako to žarko želiš, napisao je Vitaly.

Iako je njihova fotogalerija prekrasna, ne doživljavajte ove fotografije kao motivaciju za vlastito penjanje po zgradama.