Pretraga

Gotov je i drugi dio zimskih praznika, vraćate se u škole: Evo kad vas očekuju novi slobodni dani

A- A+

Ovog ponedjeljka, 27. veljače učenici su se vratili na nastavu nakon drugog dijela zimskih praznika. No, ovo nisu posljednji praznici. Donosimo vam pregled školskog kalendara u kojemu smo provjerili i koji bi se praznici i blagdani možda mogli i ‘spojiti’.

učenik piše u bilježnicu u razredu

Foto: Pixabay

Iako je službeno završio i drugi dio zimskih praznika, bit će još prilike za odmor od škole. Nakon drugog dijela zimskih praznika, odnosno za mjesec i pol dana stižu i proljetni praznici s datumom 6. travnja i traju do nedjelje 16. travnja.

Škola ove godine završava 23. lipnja, ali zadnji dan nastave je dva dana ranije, odnosno 21. lipnja, a zašto je to tako i koje bi sve državne praznike i blagdane škole mogle i ‘spojiti’, ako za to imaju dovoljno odrađenih nastavnih dana, saznajte u videu ispod, a cijeli školski kalendar za ovu godinu pogledajte ovdje.

@srednja_hr Zimski su gotovi, ali zapravo nisu! Kako to? Saznajte na linku u opisu profila 👆🏻 #srednjahr #skola #srednja #srednjaskola #osnovna #osnovnaskola #praznici #skolskipraznici #odmor #zimskipraznici #kalendar #skolskikalendar #foryoupage #foryou #fyp ♬ fashion show(256764) – TimTaj