Pretraga

Grad Zagreb traži zamjenika pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, ovo su uvjeti natječaja

A- A+

Grad Zagreb ponovno je, nakon listopada prošle godine, raspisao javni natječaj za imenovanje zamjenika ili zamjenice pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade. Prijaviti se mogu i kandidati koji nemaju položen državni ispit, uz obvezu da ga polože u roku od godine dana od imenovanja. Zahtijevaju i da osoba koja se javi na natječaj ima najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

gradska uprava

Zgrada gradske uprave
Foto: Grad Zagreb

Nakon što je u listopadu prošle godine izabran novi pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade, Luka Juroš, Grad Zagreb ponovno traži njegovog zamjenika ili zamjenicu i to na period od četiri godine. Kako se navodi u javnom natječaju, osoba koja se zaposli imat će probni rok od tri mjeseca, a nakon četiri godine može biti ponovno imenovana.

– Potrebno stručno znanje magistar/magistra, odnosno stručni specijalist/stručna specijalistica struke s područja društvenih, humanističkih, prirodnih ili tehničkih znanosti, najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje Uredom i poznavanje rada na PC-u, stoji pod uvjetima objavljenog natječaja.

Izdvojeni članak
luka juros, gradska uprava

Tomašević objavio tko će biti novi gradski pročelnik za obrazovanje: Evo njegove biografije

Kao poseban uvjet traži se položeni državni ispit, ali se mogu javiti i kandidati koji nemaju položen državni ispit i to uz obvezu da ga polože u roku od godine dana od imenovanja. Osobe koje budu izabrane u uži krug za navedenu poziciju morat će proći testiranje.

Prijave traju 15 dana od dana objave natječaja, dakle od 19. travnja. Obrazac prijave može se preuzeti ovdje, a na web stranici Grada Zagreba možete pogledati što je sve potrebno dostaviti uz prijavu.