Pretraga

Horor u Njemačkoj: Vršnjakinje ubile 12-godišnjakinju, izbole ju nožem 32 puta i to zbog – TikToka

A- A+

Nakon što je tijelo 12-godišnje Luise iz Njemačke prošlog tjedna pronađeno u blizini njenog doma, njezine dvije prijateljice u dobi od 12 i 13 godina priznale su ubojstvo. Kako istraga ide dalje, tako izlaze i stravični detalji ubojstva tinejdžerice. Njene prijateljice u početku su se pravile da ne znaju gdje je, no nakon policijskog ispitivanja otkrilo se da su ju upravo one izbole 32 puta do smrti. Razlog? Svađa na TikToku.

traka s natpisom crime scene i zasjenjena ruka koja drži mobitel s tiktokom na zaslonu

Foto: Pexels | Unsplash

Vijest o ubojstvu 12-godišnje Luise potresla je Njemačku prošlog tjedna kada je njeno tijelo pronađeno u blizini njenog doma. Iako se isprva sumnjalo je uzrok smrti seksualni delikt, kako je istraga napredovala, tako su na površinu isplivali stravično detalji ionako već mučnog slučaja.

U šumi ju nožem izbola 32 puta pa glumile da ju traže

Luisine dvije prijateljice u dobi od 12 i 13 godina, s čijeg se druženja tog kobnog dana Luise vraćala doma, policiji su nakon ispitivanja priznale ubojstvo djevojčice, piše njemački Focus. Iako su se u početku pravile da su zabrinute zbog njenog nestanka te je jedna od njih to čak podijelila i na društvenim mrežama, tijekom davanja iskaza policija je shvatila da im se priče ne poklapaju.

Djevojčica je prespavala kod 13-godišnje prijateljice kod koje je idući dan došla i druga 12-godišnja prijateljica. Njih tri su zajedno otišle u šumu gdje su napale i izbole Luise nožem čak 32 puta, prenosi rtl.de. Nakon što su ju ubile, vratile su se svojim kućama. Čak je 13-godišnjakinja nazvala Luisine roditelje kojima je rekla da se brine za nju, nakon čega je zvala i Luise na mobitel, iako je znala da je njena prijateljica već mrtva.

Izdvojeni članak

Zbog tračeva na Facebooku platila ubojstvo najbolje prijateljice

Sve je eskaliralo nakon svađe na TikToku?

Prema pisanju njemačkog Focusa, motiv za ubojstvo bila je osveta zbog svađe na TikToku. Neslužbene informacije koje izlaze u njemačke medije govore da je žrtva ismijavala jednu od djevojčica, dok drugi tvrde kako je Luise bila žrtva mobinga na društvenim mrežama nakon čega je ubijena.

Kako se radi o maloljetnicama, policija ne daje puno detalja u javnost dok traje istraga, a dvije djevojčice koje su priznale ubojstvo izuzete iz svojih obitelji i stavljene su pod nadzor su ureda za mlade.