Pretraga

Imamo prve fotografije napadača u NSK koji su teško ozlijedili 21-godišnjaka i 64-godišnjakinju

A- A+

Čitateljica portala srednja.hr poslala nam je fotografije maskiranih napadača na platou ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice. U svojem pohodu su u prostoru NSK teško  ozlijedili 21-godišnjaka i 64-godišnjakinju u okolnom kafiću Dalmatina.

Napadači oko NSK 24.10.2018. | foto:srednja.hr

Izdvojeni članak

PRIJELOMNA VIJEST: Grupa maskiranih napadača napala osobu u predvorju NSB-a

– Jučer, 24. listopada oko 18 sati na Trnju, Hrvatske bratske zajednice, ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice, više je nepoznatih počinitelja verbalno napalo 21-godišnjaka koji je potom ušao u predvorje knjižnice,  a nepoznati počinitelji za njim. U predvorju knjižnice bio je 29-godišnjak koji je iz zasad neutvrđenog razloga tjelesno napao 21-godišnjaka. Liječnička pomoć 21-godišnjaku je pružena u KB Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a policijski službenici doveli su 29-godišnjaka u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dok za ostalima intenzivno tragamo.

Isto tako, oko 18.10 sati na Trnju u Paromlinskoj, u ugostiteljskom objektu, više je nepoznatih počinitelja oštetilo ulazna vrata i inventar te su zapalili pirotehničko sredstvo (baklju) i fizički napali 64-godišnjakinju. Liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena dok materijalna šteta zasad nije utvrđena, poručili su iz policije.

Napadači oko NSK 24.10.2018. | foto:srednja.hr

– Prema kafiću se zaletjelo njih nekoliko u fantomkama i napali su nekog lika, unutra u samom kafiću su upalili baklje, ozlijedili su ženu iz kafića koja tamo radi i po nju je došla hitna, rekla nam je sinoć lokalna stanovnica koja je vidjela napad na kafić.