Pretraga

Incident u susjedstvu: Više maloljetnika se potuklo u blizini škole, na teren izašla policija

A- A+

U Mostaru je došlo do sukoba mladića koji se predstavljaju kao pripadnici navijačkih skupina, a sve se dogodilo u blizini Srednje prometne škole u Šantićevoj ulici. Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije potvrdilo je narušavanje javnog reda i mira te jučerašnju tučnjavu u jutarnjim satima. Mlađi počinitelji pobjegli su pri dolasku policije, a identitet jedne maloljetne osobe je utvrđen, dok se za ostalima traga.

tučnjava, dva muškarca se tuku

foto: Canva

Mostar je bio poprištem maloljetničke delinkvencije, a kako hercegovina.info doznaje, ponovno je došlo do sukoba mladića koji se predstavljaju kao pripadnici navijačkih grupa. Tučnjava između više maloljetnih osoba izbila je jučer u prijepodnevnim satima u blizini Srednje prometne škole u Šantićevoj ulici u Mostaru u kojem su se sukobile dvije grupe mlađih osoba.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije je za hercegovina.info potvrđeno da je u jutarnjim satima došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom u kojoj je sudjelovalo više mlađih osoba. Doznaju i kako je bio upućen poziv policiji, a po njihovom dolasku počinitelji su se razbježali. Iz škole su za hercegovina.info potvrdili da su svi učenici izvedeni iz škole te da trenutno nemaju nikakvih detalja, a podsjećaju kako je ovo mjesto često poprište sličnih sukoba.

Izdvojeni članak
Strojarska tehnička škola Fausta Vrančića tučnjava

Slučaj Strojarska: ‘Učenici su trebali biti izbačeni iz škole, a profesor je trebao dobiti otkaz’

– Tučnjava je izbila u 10 sati i 30 minuta, a prema informacijama koje su prikupljene na terenu možemo utvrditi identitet jedne maloljetne osobe, dok se za ostalima traga, rekao je za bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Za sada se u vezu s ovim incidentom može dovesti jedna osoba čiji se identitet utvrđuje, te se poduzimaju daljnje mjere i radnje predviđene zakonom. Kako je potvrđeno portalu hercegovina.info, u ovom incidentu nije bilo ozlijeđenih osoba. Isti medij piše kako se u Šantićevoj ulici može uočiti i dio oštećenih automobila koji su bili parkirani u blizini, kao i tragovi baklji koji upućuju da se u tučnjavi koristila i pirotehnika.